Bestellen en betalen

Eenvoudig bestellen

  • Zodra u uw gewenste item(s) heeft geselecteerd en het correcte aantal heeft ingevuld dan is uw bestelling zover afgerond. U kunt uw klantgegevens nu verder invullen.
  • Door het OneStepOut systeem hoeft u slechts 1 pagina in te vullen om uw bestelling af te ronden.
  • U gaat nu automatisch door naar het betaalmenu

CBW erkend

CBW erkend

Een CBW erkende winkel heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort. CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Ook bieden ze een extra goede product- garantie. En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, met de zekerheid dat voor een passende oplossing wordt gezorgd.

Veilig betalen

    • U kunt bij ons veilig betalen met diverse erkende betalingssystemen. U kunt onder andere kiezen uit IDEAL, Mister Cash, PayPal, Credit card of bankoverschrijving.
    • Door jarenlange kennis in de betaalmarkt staat Sisow garant voor een zo veilig mogelijke afhandeling van de transactie en biedt hiervoor een 'secure' verbinding aan.

Moment...