Welke producten kan ik retourneren?

Retourneren van standaard voorraad producten is bij Delight Design geen enkel probleem. Misschien is een product niet helemaal wat je zoekt, of wil je het liever ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten bedenk periode van 14 dagen volgens de CBW voorwaarden. Producten die speciaal op commissie besteld of geproduceerd worden vallen niet onder deze regeling, evenals artikelen uit de opruiming / outlet.

 

Hoe kan ik bestelde producten retourneren?

Wil je een product retourneren? Ga dan als volgt te werk:

  1. Neem na ontvangst van de bestelling, binnen 14 dagen, contact op met de klantenservice van Delight Design per mail (ma. t/m za. 040 - 7505832) of email (info@delightdesign.nl ). Vermeld bij het contact altijd je naam, rekening- en ordernummer.
  2. Stuur het product onbeschadigd en in - zover mogelijk - de originele verpakking retour naar Delight Design. De verzendkosten en risico op transportschade daarvan zijn wel voor eigen rekening. Het retouradres is: Delight Design, Leenderweg 2A, 5615 AA te Eindhoven
  3. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag van het product binnen 30 dagen overmaken naar het opgegeven rekeningnummer.

 

14 dagen bedenktijd.

Voor bestellingen die je via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Dit betekent dat je als koper recht hebt op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken over het retourneren van het product.

Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:

  • Kosten van de retourzending komen voor eigen rekening
  • Producten moet je onbeschadigd en - voor zover mogelijk - in de originele verpakking retourneren. 
  • Uiteraard mag je de verpakking hebben opengemaakt om het product te kunnen beoordelen.
  • Risico op transportschade (bij retoursturen) is voor eigen risico. Helaas kunnen wij hiervoor niet garant staan en nemen dan ook geen risico.

Na het verstrijken van de afkoelingsperiode is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren, tenzij daarvoor middels een afspraak overeen gekomen is. Wel kun je aanspraak maken op de garantiebepaling van het betreffende product. Delight Design hanteert een garantietermijn die overeen komt met de fabrieksgarantie die gelden naast en onverminderd de wettelijk rechten van de consument. Neem contact met ons op, zodat we samen met jou de juiste stappen kunnen bepalen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 040 - 7505832 of per email: info@delightdesign.nl 

 

Beschadigd of verkeerd product ontvangen

Het kan onverhoopt gebeuren dat één van de producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch schade oploopt voor of tijdens bezorging. Ook is het mogelijk (echt bijna nooit hoor!) dat het verkeerde product in jouw bestelling terecht komt. Wij raden aan om bij ontvangst van je besteling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren (natuurijk niet verplicht). Voor beide gevallen vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice via 040 - 7505832 of per email via info@delightdesign.nl 

Producten die je in de winkel koopt, kun je ter plekke omruilen. Voor online bestelde producten zorgen wij dat je het juiste, of onbeschadigde product zo spoedig mogelijk thuis ontvangt.

 

Klachtenprocedure van Delight Design

De speerpunten van ons zijn ten allen tijden: betrouwbaar, hulpvaardig en toegankelijk. We hechten veel waarde aan een goede service. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk en we doen er dan ook alles aan om enkel tevreden klanten te hebben!

Ben je niet tevreden over de verzending, afhandeling of service van Delight Design of heb je een klacht over een product, dan willen we dat graag van je horen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we op die punten waar het tekort schiet zullen verbeteren.

Heb je een klacht, verbeterpunten of tips voor Delight Design? Mail deze dan naar info@delightdesign.nl of verstuur schriftelijk naar:

Delight Design

T.a.v. Afdeling klantenservice

Leenderweg 2A

5615 AA Eindhoven

Moment...