Formadri

Formadri is een Nederlands bedrijf dat prachtige designproducten voortbrengt. Formadri werd bekend met de iconische Basic Dome lampen maar inmiddels heeft de collectie zich alweer uitgebreid en niet alleen met verlichting. Ook bijzondere en sfeercreërende producten, zoals het Amsterdammertje, behoren tot de collectie. Stoer, modern en elegant dat is de collectie van Formadri! Kijkt u gerust eens rond op onze site voor een greep uit het aanbod.

De producten van Formadri winnen enorm aan populariteit bij het grote publiek. Mede door grote opdrachtgevers als De Bijenkorf en RTL4, (de lampen hangen onder andere in het decor van de populaire serie “Divorce”) begint Nederland wakker te worden en in te zien dat Formadri's Basic Dome hard op weg is om een nieuwe klassieker te worden.

Door gebruik te maken van duurzame materialen zijn de producten van Formadri geschikt voor binnen- en buitengebruik en volledig recyclebaar. Op verzoek kunnen producten uitgerust worden met LED licht, TL lampen of gloeilampen. Delight Design is officieel dealer van Formadri. Vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Eindhoven!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moment...